Trapmaster professioneel

De allround zorgeloze oplossing voor de professionele vangjacht.

De trapmaster professioneel heeft:

 • Sim kaart voor roaming met informatie (5 cent per dag) en 5 euro beltegoed. Kosten zijn er alleen als de melder aan staat!
 • Speciale oplaadbare accu
 • GEEN oplader (Het is niet noodzakelijk om 1 oplader per trapmaster te hebben, wanneer u in het bezit bent van meerdere trapmasters)
 • Afmeting: 125 x 82 x 75 mm

Professioneel-versie

Dit is de populaire en beproefde versie met een afstandskabel van 1.60 meter. Door de lengte van de kabel is het mogelijk om de magneet te scheiden van de Trapmaster (magneet komt dan op het einde van de kabel). Op deze wijze kan de Trapmaster bijvoorbeeld in een vaste beschermende behuizing gezet worden.

De combinatiesensor kan zowel als contactloze naderingsschakelaar dienen of als afscheur contact (hierbij wordt het magneet van de kabel afgetrokken).

Voordeel 1 : U kunt grotendeels zonder het gebruik van draden en touwen, of de draden heel kort houden. Dit voorkomt fouten (een vastgelopen of kapot geknaagde draad zou er anders toe leiden dat de val bewaking "blind" wordt - dit zou kunnen resulteren in niet-gedetecteerde vangsten).

Voordeel 2 : De Trapmaster kan tot maximaal 1.60 meter verderop verborgen en beschermd worden - bijvoorbeeld in een beschermende behuizing waarbij alleen de kabel naar buiten wordt geleid. De Trapmaster is dan goed beschermd tegen diefstal en nieuwsgierige blikken. De triggerkabel is ontworpen om enige bijt- en knaagschade aan te kunnen. Mocht er toch schade optreden, dan meet de Trapmaster dit als trigger en geeft dan een gewenst (vals) alarm. Dit betekent dat de triggerketting altijd volledig wordt bewaakt.

Voordeel 3: Indien de Trapmaster geïnstalleerd wordt als naderingssensor, wordt de Trapmaster automatisch op scherp gezet zodra u uw val op scherp zet. De magneet kan dus nooit worden vergeten omdat er geen handmatige actie vereist is.

Deze versie is bijzonder geschikt voor het monitoren van kastvallen en voor bepaalde betonvallen zonder ombouw.

Het systeem legt hiermee een nieuwe maatstaf aan dankzij de fundamentele innovaties op het gebied van betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De belangrijkste functies:Gratis online beheer van uw detectoren met behulp van de gratis TRAPMASTER-app of de website

 • Kosteloze statusmelding per mail en pushnotificatie of 9 cent per sms
 • Ingebouwde antenne
 • Een gratis app en website waarop de status van alle trapmasters in één overzicht te zien zijn
 • Één centraal oplaadpunt voor alle trapmaster simkaarten. Trapmaster werkt alle netwerkexploitanten en gebruikt altijd het best beschikbare netwerk voor die locatie.
 • Diefstalbescherming: een buitenstaander kan niks met uw trapmaster omdat deze gelinkt is aan uw account
 • Mogelijkheid tot opvragen van de locatie bij diefstal
 • Goede versleutelde gegevensbescherming
199,00 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten